RE/MAX Centrum

2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba

Maďarská, Ostrava mapa
Cena u makléře
prodáno
2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba 2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba
Zobrazit fotografie

2+1 se zasklenou lodžií ul. Maďarská, Ostrava-Poruba

Rezervováno. Hledáte byt, který si hodláte celý zrekonstruovat a třeba i přebudovat zcela dle svých představ? Je tu pro vás zajímavá možnost bydlení v Ostravě - Porubě: Plnohodnotná "dvaplusjednička" v osobním vlastnictví ve 2.NP s bezbarierovým výtahem. Šikovná dispozice viz. přiložený 3D sken: Dva pokoje (14m2 a 18m2) jsou vzájemně odděleny bytovým jádrem, každý pokoj má svůj vlastní vchod z předsíně. Obývací pokoj s 3m2 lodžií má navíc samostatný vchod přímo do kuchyně. Dispozice bytu je tedy velmi vhodná pro zachování a využívání samostatných místností ve stávajícím rozdělení, nebo pro přestavbu na pěkné 2+kk nebo nebo na malometrážní 3+kk. Byt celkově v původním stavu, udržováno, jádro umakartové. Ve obou obytných pokojích parkety, v ostatních místnostech bytu jsou podlahy beton + linoleum. V předsíni původní vestavná skříň - její prostor možno využít buďto opět jako vestavnou skříň, nebo volný výklenek, tzn. zvětšení plochy předsíně. K bytu náleží 2 samostatné sklepy cca 2,5m2 - velmi slušný prostor pro uložení věcí, sportovního náčiní atd.
Dům revitalizován - zateplení, okna, výtah atd. Lodžie komplet rekonstruovány a zaskleny před 2 lety. PENB ve třídě C, tzn. rozumné měsíční náklady na bydlení.

Poruba je z pohledu bydlení velmi sympatickou a dlouhodobě jednoznačně nejžádanější ostravskou čtvrtí. Veškerá městská infrastruktura a služby v dosahu, obchody (OC Galerie Třebovice, Lidl atd. cca 5 minut chůze), porubská poliklinika 2 zastávky, největší studentský/vědecký areál v Ostravě - Vysoká škola báňská - 3 zastávky, areál Fakultní nemocnice ostrava 4 zastávky tramvají. V blízkosti domu se nachází škola základní i umělecká a také školka, vše prakticky jen přes dvorek nebo dva. Velké dvorky, zeleň. Bydlení v pohodlném dosahu MHD směr celá Ostrava.
V případě více vážných zájemců bude upřednostněna nejvýhodnější nabídka. Na tento byt Vám pomůžeme zajistit nejvýhodnější financování. Termín prohlídky si prosím rezervujte nejlépe telefonicky, rád s Vámi projednám detaily a byt Vám osobně ukáži.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82768 Obec: Ostrava Ulice: Maďarská

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

phone: lname: fname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Ondřej Žalský
Ing. Ondřej Žalský
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
lname: phone:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 2+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Užitná plocha m2 54
Celková podlahová plocha m2 50
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
Počet podlaží objektu 8
Číslo podlaží v domě 2
Třída C - Úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.
Spotřeba 70 kWh/m² za rok
Poloha zadaná inzerátem je ulice