RE/MAX Centrum

3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku

Točitá, Havířov mapa
Cena u makléře
prodáno
3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku 3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku
Zobrazit fotografie

3+1 s balkonem Havířov Podlesí, kousek od lesoparku

Rezervováno. Příležitost pro opravdu skvělé bydlení: Byt 3+1 v nejlepší lokalitě města Havířov, Podlesí, ulice Točitá, na samém okraji města. 2.NP/4, největší pokoj včetně balkonu je orientován jižním směrem, ostatní okna na druhou stranu domu, takže v bytě udržíte perfektní klima v zimě i v létě. Půdorys viz. přiložená vitruální prohlídka. Plnohodnotná "třiplusjednička" - kuchyně samostatná. Ideální vzájemné uspořádání pokojů pro případnou úpravu dispozic bytu. V předsíni velmi užitečné úložné prostory. Okna na obě strany, vždy do dvorku, své děti máte pohodlně pod kontrolou. K bytu (64 m2) náleží kromě prostoru ve společné kočárkovně také zděný sklep (4 m2) postačující pro uložení kol, lyží a dalších věcí i pro početnější rodinu a příjemný, nově vydlážděný balkon (3 m2). Nízkopodlažní dům, žádné hučení výtahu ve dne v noci, dobré sousedské vztahy, velmi dobré vedení samosprávy. Perfektní místo - Albert, pošta, lékaři, obchody, velký lesopark - dostupné do 5 minut chůze. Rákosníčkovo hřiště pro děti, škola, školka, gymnázium, MHD, vše do 1-2 minut chůze. Přitom uprostřed zeleně, prostorné travnaté plochy a stromy na všechny strany kolem domu. Samotný okraj města - výborný (pěšky, autem i na kole) přístup do přírody, směr Těrlická i Žermanická přehrada, Beskydy. Dá se říci nejlepší umístění domu v rámci Havířova. Dům po revitalizaci, zateplen + plastová okna atd. Průkaz Energetické Náročnosti Budovy C, tzn. "úsporná". Revitalizační úvěr je již téměř doplacen = velmi rozumné měsíční náklady na bydlení.
Byt je ve zcela původním stavu, vyklizený, připravený ke kompletní rekonstrukci, podlahy beton/parkety (parkety jsou kompletní, jen je na nich místy nalepeno lino), jádro umakart. Vnitřní zdi v bytě jsou lehké/nenosné příčky, dispozice lze upravovat prakticky libovolně. V případě zájmu máme k dispozici náhledy dispozičně upraveného bytu shodného půdorysu včetně projektu i fotografií po realizaci.
Shrnuto, podtrženo: Šance na získání super místa k bydlení. Financování samozřejmě zajistíme - měsíční splátka za tento konkrétní byt jen 12.705 Kč. Neváhejte zavolat pro sjednání termínu prohlídky.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82776 Obec: Havířov Ulice: Točitá

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

lname: phone: fullname: fname: email:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Ondřej Žalský
Ing. Ondřej Žalský
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fullname:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 3+1
Vlastnictví Družstevní
Stav bytu Velmi dobrý
Voda Voda - dálkový vodovod
Orientace Sever, Jih
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Ne
Užitná plocha m2 64
Celková podlahová plocha m2 64
Plocha balkónu m2 3
Počet balkónů 1
Elektřina Elektro - 230 V
Stavba Ostatní
Telekomunikace Internet
Sítě Kabelová televize, ostatní
Topení Ústřední dálkové
Doprava Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace Asfaltová
Plocha sklepa m2 4
Počet sklepů 1
Rok kolaudace 1972
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 2
Třída C - Úsporná
Vyhláška 148/2007 Sb.
Spotřeba 114 kWh/m² za rok