RE/MAX Centrum

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 65 m²

Vyhlídalova, Opava mapa
Cena u makléře

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 65 m²

Exkluzivně Vám nabízím byt 2+1 v osobním vlastnictví v klasické cihlové zástavbě v příjemné a klidné lokalitě centra Opavy. Lokalita nemovitosti je opravdu skvělá a jedná se o velmi dobrou investici, kterou získáte nejen příjemné místo pro bydlení s kompletní občanskou vybaveností. Byt je vhodný spíše k rekonstrukci, a má velmi příjemnou dispozici. Byt se nachází v tradiční nízké cihlové zástavbě bytových domů. Koupí navíc získáte podíl na společné zahradě, která se nachází přímo za domem. K bytu je také velký sklep, půda a v rámci společných prostor se nachází v bytovém domě také kryt.

Byt se nachází v udržovaném bytovém domě se zahradou. Velkou výhodou je možnost rekonstrukce bytu dle svých představ a požadavků. Stačí mít jasnou představu o záměru a chuť začít. Tento typ bytu lze upravit také na dispozici 2+kk, nebo 3+kk, záleží tedy pouze na Vašich potřebách a představách. Nicméně varianta 3+kk je určitě velmi lákavá a vznikl následně hezký byt ve skvělé lokalitě.

Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, která účelně propojuje celý byt, jsou zde navíc vestavné skříně, které budou velmi dobrým základem pro budoucí úložné prostory bytu. Z chodby se rychle a pohodlně dostanete do všech pokojů včetně koupelny, samostatné toalety a praktické komory. Kuchyň je včetně kuchyňské linky a je dostatečně prostorná. Obývací pokoj s velkým oknem je dostatečně velký a zároveň největší místností. Poslední místnost byla využívána jako ložnice, která je neprůchozí. Jádro bytu je zděné, koupelna má vanu, přípravu na pračku. Toaleta je samostatná. Všechny ostatní rozvody v bytě jsou původní. V bytě se střídají zachovalé parkety s dlažbou.

Byt má velmi zajímavý potenciál pro případnou úpravu, kdy rekonstrukcí vznikne velmi hezký funkční byt, kde se bude příjemně bydlet. Bytový dům je udržovaný, revitalizovaný, okna, aj., hezké udržované chodby a společné prostory (zahrada, půda, kryt). K bytu je také samozřejmě sklep.

V okolí bytu je kompletní občanská vybavenost, včetně HMD. Byt se nachází v klidné části kousek od centra města. Výhled z okna a orientace bytu je na 2 světové strany. V okolí bytu jsou dětská hřiště, školy, školky, park, lékaři s ochody a restauracemi v centru města.

Prohlídku bytu můžete provést rovnou on-line, v případě dalšího zájmu Vás rád uvidím na prohlídce osobně. Prodávající si vyhrazuje v případě více Zájemců prodat nejvýhodnější nabídce. Financování bytu Vám připravíme přímo na míru včetně kompletního vyřízení za Vás.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82770 Obec: Opava Ulice: Vyhlídalova

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

lname: fullname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
lname: fname:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 2+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Celková podlahová plocha m2 65
Stavba Ostatní
Datum nastěhování 23.03.2022
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 2
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.