RE/MAX Centrum

Prodej bytu 3+kk 64 m²

Karla Hynka Máchy, Frýdek-Místek mapa
Cena u makléře

Prodej bytu 3+kk 64 m²

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji byt po kompletní rekonstrukci v centru Frýdku Místku. Byt 3+kk v osobním vlastnictví se nachází v Místku na ulici Karla Hynka Máchy v blízkosti řeky Ostravice. Byt je orientován na jiho-západ a má skvělou dispozici s jasně definovanou denní částí a neprůchozími ložnicemi pro Váš klid a maximální pohodlí. Celý byt je velmi stylově a vkusně sladěn dle aktuálních trendů s důrazem na kvalitní materiály.

Vstupní protipožární dveře s bezpečnostním kováním jsou nové. Chodba s předsíní má místo na úložnou vestavbu, nebo botník. Pro maximální pohodlí jsou světla v chodbě na senzor pohybu což určitě oceníte například s nákupem. Hlavní denní obývací místnost je propojena s kuchyní a je zde také vstup na balkon. Celý prostor je velmi uživatelsky funkční a cítíte se zde velmi příjemně.

Kuchyň má novou kuchyňskou linku na míru včetně vestavných spotřebičů SIEMENS (indukční deska, el. trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem). Kuchyňská deska je z masivu, a nad linkou je krásné velké prosklení do koupelny. Kuchyňská stěna s množstvím úložných prostor prakticky využívá celou plochu a je zde zabudovaná vestavná lednice.

Jádro bytu je zděné a koupelna i toaleta jsou samostatné. Koupelna je stejně jako celý byt hezky a stylově sladěna. Moderní černé baterie společně se zrcadlem, a osvětlením vše jen podtrhují. Nicméně prosklení, které kopíruje čelní půdorys je prostě nádherné a věřím, že si ho zamilujete. Koupelna má vanu, a o ohřev vody v bytě se stará smart bojler Dražice, který ovládáte pohodlně přes aplikaci mobilního telefonu. Velmi praktický je také průchod tepelné stupačky koupelnou, díky čemuž je v koupelně velmi příjemně. Na toaletě je praktická úložná vestavba na míru, závěsné WC GROHE a bidetová sprška.

Další 2 neprůchozí ložnice jsou jsou připraveny na Vaše využití. V pokojích jsou renovované parkety, které jsou opravdu nádherné. Všude je také dostatek zásuvek a vypínačů vše ABB, včetně internetové a TV zásuvky.

V celém bytě jsou nové omítky, dveře, zárubně, rozvody odpadů, vody, elektřiny aj., parapety, sanyta, el. spotřebiče, svítidla. Na podlaze se střídá stylová moderní velkoformátová dlažba a renovované parkety, nové žulové parapety parapety. Doporučuji Vám shlédnout 3D prohlídku bytu, kde je vše možno shlédnout ihned do každého detailu.

Byt má 2 sklepy (vyklizené, vymalované), jedná se o velmi hezký a udržovaný dům s pečlivými sousedy. V okolí bytu je kompletní občanská vybavenost a výborná dostupnost služeb. Byt se nachází kousíček od opraveného nábřeží řeky Ostravice, kde je lávka k nákupnímu centru Frýda s halou Polárkou.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízím také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Uvedený byt je možno financovat hypotéčním úvěrem. Nabídku Vám připravíme po dohodě s naším finančním specialistou přímo na míru.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82647 Obec: Frýdek-Místek Ulice: Karla Hynka Máchy

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fullname: phone: lname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: fullname:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 3+kk
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Celková podlahová plocha m2 64
Stavba Ostatní
Datum nastěhování 23.02.2021
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 3
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je ulice