RE/MAX Centrum

Prodej bytu 4+kk s lodžií 75 m², Havířov

Kosmonautů, Havířov mapa
Cena u makléře

Prodej bytu 4+kk s lodžií 75 m², Havířov

Hledáte větší byt v Havířově na Podlesí? Chcete hezký, rekonstruovaný byt bez starostí s rekonstrukcí do, kterého se stačí pouze nastěhovat? Vyhovuje Vám být v centru dění kousek od obchodů, škol, MHD a zdravotnických zařízení. Exkluzivně Vám nabízím prodej bytu 4+kk s lodžií a podlahovou plochou 75 m2 v družstevním vlastnictví, který se nachází v revitalizovaném bytovém domě s výtahem na ulici Kosmonautů.

Popis bytu:
Byt 4+kk má velmi dobrou funkční dispozici, praktickou komoru, balkon, sklep a má celkovou užitnou plochu 80,69 m2. Byt je v udržovaném stavu po velmi hezké rekonstrukci, tzn. má zděné jádro, omítky, podlahy, dveře, rozvody vody, odpadů a elektřiny. Dispozice bytu je příkladná a zohledňuje denní část bytu v kombinaci se samostatnými neprůchozími ložnicemi. Na chodbě je místo pro botník případně vestavbu, dále se zde nachází praktická komora, kterou můžete využít jako šatník. Prostorná kuchyň je včetně velmi hezké kuchyňské linky na míru a vestavných spotřebičů (mikrovlnná trouba, plynová varná deska, el. trouba, myčka nádobí, digestoř, lednice). Kuchyňská linka má mnoho odkládacích prostorů včetně výsuvných a úložných programů. Dvířka i šuplíky jsou s dojezdy. Z kuchyně se plynule dostanete do jídelny s obývacím pokojem, kde se pohodlně vleze sedací souprava.

Byt má dále 3 samostatné neprůchozí pokoje, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj, domácí fitko, nebo případně pracovna. V aktuální ložnici se nachází vstup na lodžii. Praktická prostorná koupelna má velký sprchový kout, a je zde místo pro pračku i sušičku. Jako celek je velmi vkusná a maximálně funkční. Závěsná toaleta je samostatná. V celém bytě je dostatek zásuvek, všude jsou podhledy s bodovým led osvětlením. Dále jsou všude obložky včetně dveří a kování.

Byt působí velmi vzdušným a příjemným dojmem společně s nadčasově provedenou rekonstrukcí je jedná o skvělou investici a krásné místo pro Váš nový domov. Do bytu můžete přijít a bydlet. K bytu je sklepní kóje. Parkování je možné přímo u domu.

Proč právě tento byt?
1) Možnost ihned bydlet.
2) Krásný byt po kompletní rekonstrukci.
3) Dobrá lokalita s občanskou vybaveností.
4) Kuchyň včetně kuchyňské linky a spotřebičů.
5) Můžete pohledně financovat úvěrem na bydlení za podmínek hypotéky!

Okolí nemovitosti:
V okolí bytu je kompletní a veškerá občanská vybavenost, školy, školky, doktoři, hřiště, sportoviště, obchody, restaurace, kavárny, vše s dostupnou MHD. V blízké docházkové vzdálenosti se nachází cyklostezka, a zastávka HMD.

Financování a další informace:
Byt lze financovat úvěrem na bydlení s naším hypotéčním poradcem. Rád Vám se vším potřebným pomůžu, a to přímo ve Vaší bance tzn. od nabídky, odhadu, právní stránky včetně úschovy až po čerpání úvěru a předání bytu. Na další případné dotazy se budu těšit na prohlídce.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82828 Obec: Havířov Ulice: Kosmonautů

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

phone: email: fname: lname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 4+kk
Vlastnictví Družstevní
Stav bytu Velmi dobrý
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Částečně
Užitná plocha m2 80.69
Celková podlahová plocha m2 75.63
Plocha lodžie m2 3
Počet lodžií 1
Elektřina Elektro - 230 V
Ostatní Výtah
Datum nastěhování 08.08.2022
LV 3674
Počet podlaží objektu 8
Číslo podlaží v domě 1
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 148/2007 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je ulice