RE/MAX Centrum

Prodej komerční nemovitosti

Důlní, Horní Suchá mapa
Cena u makléře
prodáno
Prodej komerční nemovitosti Prodej komerční nemovitosti Prodej komerční nemovitosti Prodej komerční nemovitosti Prodej komerční nemovitosti Prodej komerční nemovitosti
Zobrazit fotografie

Prodej komerční nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím víceúčelovou budovu s pozemkem o celkové ploše 4400 m2 nedaleko Ostravy. Budova je umístěna v lokalitě Průmyslové zóny František v Horní Suché s velmi dobrou dostupností do Ostravy, Havířova, Českého Těšína, Karviné a Třince.

Objekt víceúčelové kancelářské budovy se nachází v moderní zástavbě Průmyslové zóny František, s výhodou příjezdu z prostoru průmyslové zóny i bočního příjezdu z prostoru mimo zónu. Jedná se o dobře logisticky dostupnou a strategickou lokalitu s velkým potenciálem. Jasným důkazem je otevření nové jedné z nejekologičtějších a nejmodernějších továren na světě na výrobu unikátních českých baterií HE3DA patřící společnosti Magna Energy Storage, která se nachází v tomto průmyslovém areálu.

V současné době je budova částečně rekonstruována, byla provedena komplexní výměna střechy za střešní konstrukci s provedením přiznaných hranolů v interiérovém provedení v podkrovním patře, s provizorní střešní krytinou, bylo provedeno vnější zateplení všech stěn s komplexní omítkovou úpravou a osazení novými stylovými okny.

Vnitřní prostory objektu jsou opatřeny hrubou omítkou, bez elektrorozvodů, rozvodů vody a vytápění. Objekt je napojen na horkovod z plynové kogenerační jednotky GASCONTROL, využívající metan z bývalých důlních prostor, s výhodou snížení ceny za teplo až o 35 % oproti stávajícím obvyklým cenám. Objekt je napojen na energetickou a kanalizační síť. Přístavba haly je započata v rozsahu horizontace pozemku a skrývky, s možností okamžité realizace rekonstrukce objektu a přístavby haly. Okolní pozemky o ploše cca 4 000 m2 jsou okamžitě využitelné k založení dalších podnikatelských objektů, s využitím současných inženýrských sítí.

Předmětný objekt v minulosti sloužil jako sídlo vedení bývalého dolu František v rámci OKD, jeho okolní nezastavěný pozemek 4 000 m2 sloužil jako zahradnický areál pro údržbu zeleně v lokalitě dolu a pěstování zeleniny. V době útlumu těžby dolu byl objekt aktuálním majitelem odkoupen s cílem jeho rekonstrukce a realizace další přístavby prototypové haly jako budoucí vývojové, konstrukční, prototypové a technologické centrum. Za tímto účelem požádala bylo požádáno o státní dotaci v rámci podpory využití brownfieldů bývalého OKD, která byla úspěšně schválena.

V současnosti je vydáno platné stavební povolení, které zahrnuje přístavbu prototypové haly s propojením s hlavní budovou. Byl sledován záměr, aby konstruktéři a výzkumní pracovníci z hlavní budovy se mohli operativně podílet na realizaci a optimalizaci prototypů a technologií.

Atraktivní zástavbová část Průmyslové zóny František - stavební pozemky jsou pro podnikatelské účely vyčerpány. Výhodou nového vlastníka, v případě zakládání dalších staveb, je jejich realizace na vlastních pozemcích.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízím také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Rád Vám sdělím bližší informace na prohlídce, pomůžeme Vám také s případným úvěrem.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82656 Obec: Horní Suchá Ulice: Důlní

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

phone: lname: fullname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: fname: lname:

Podrobné informace

Typ domu Patrový
Druh prostor Jiné
Stav prostoru Velmi dobrý
Celková plocha m2 4325
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Okraj obce
Vybaveno Ne
Zastavěná plocha m2 325
Užitná plocha m2 642
Plocha parcely m2 4325
Počet míst k parkování 10
Stavba Rodinný dům
Datum nastěhování 01.04.2021
LV 2192
Počet podlaží objektu 2
Třída E - Nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.