RE/MAX Centrum

Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz

Varenská, Ostrava mapa
Cena u makléře
pronajato
Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz
Zobrazit fotografie

Pronájem Byt 1+1, dr.vl., 36 m2, Varenská, Moravská Ostrava a Přívoz

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu zařízený byt 1+1, o výměře 36 m2, v panelovém domě orientovaném na JV.
Byt se nachází v 1. patře (2. NP) z celkových 7, v oblíbené lokalitě na ul. Varenská, který prošel kompletní modernizací.
Sádrokartonové bytové jádro a el. rozvody v mědi, plovoucí podlahy v světlohnědém odstínu v obývacím pokoji, kuchyni a předsíni. Dále v předsíni je prostorná komora na uložení věcí se zrcadlem. Koupelna, obklady a dlažba v příjemném světlo oranžovohnědém zbarvení, sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem a skříňkou, WC Geberit, pračka a koupelnová skříňka.
Kuchyňská linka s plynovým sporákem a el. troubou, digestoř, potravinová skříň, nový stůl se dvěmi židlemi a nová lednice. Pokoj je částečně rozdělen na spací část s novou postelí (matrace jde dovybavit) a obývací část se šatní skříňí a zrcadlem.
Bytový dům je po celkové revitalizaci - tzn. nová fasáda, zateplení, střecha, výtah, vstupní vchod a plastová okna se žaluziemi a parapety. Nachází se v příjemné lokalitě blízko centra města s maximální občanskou vybaveností ve všech směrech, dostupné v docházkové vzdálenosti.
Park (5min, 300m), OC Futurum (10 min, 600m), Nová Karolina (25min,1.5km), ulice Stodolní a žel. stanice Stodolní (15min), UAN (15min, 1km), Hlavní nádraží (20 min. bus). Samozřejmostí je také bezprostřední parkování u domu a dostupnost MHD.
Byt je volný ihned k nastěhování. Preferujeme dlouhodobý pronájem - min. 1 rok, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Doporučujeme prohlídku.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82757 Obec: Ostrava Ulice: Varenská

Kontaktujte makléře nemovitosti

Petr Kalianko
Petr Kalianko
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 1+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Ne
Celková podlahová plocha m2 36
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
Datum nastěhování 11.02.2022
Počet podlaží objektu 8
Číslo podlaží v domě 2
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.