RE/MAX Centrum

Pronájem bytu 1+kk, 42 m2, Frýdek - Místek

Na Poříčí, Frýdek-Místek mapa
Cena u makléře

Pronájem bytu 1+kk, 42 m2, Frýdek - Místek

Exkluzivně Vám nabízím krásný nový byt 1+kk s balkonem o výměře 42 m2 v Rezidenci Na poříčí v žádané lokalitě Frýdku - Místku. Byt je úplně nový a již vybavený stačí si tedy jen vybalit a bydlet.

Byt má velmi příjemnou funkční, která je jasně daná vzhledem k podlahové ploše bytu. Kuchyň včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči (indukční deska, myčka nádobí, vestavěná trouba, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba) a jídelním stolem se židlemi je prakticky zapracována do obytného prostoru. Byt má hezký velký balkon s krásným výhledem na řeku a okolí.
Prostorná koupelna má sprchový kout, umyvadlovou skříňku se zrcadlem a je zde také příprava na pračku, všude je keramický obklad a dlažba, wc je závěsné. V bytě se dále nachází rozkládací prostorná postel, sedačka s nábytkem, v chodbě je šatní skříň. Okna v bytě mají instalovány interiérové žaluzie. K bytu je parkovací místo a v domě je výtah.

Byt se nachází ve skvělé lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v dosahu pěší chůze. Pro bližší informace, a prohlídku prosím volejte.

Cena: pronájem 11 500,- Kč + služby 2 300,- Kč za měsíc (kauce 25 000,- Kč). Provize RK jeden nájem. Apartmán je ihned volný. Možno využívat vlastní parkovací místo, již v ceně!

We offer for rent a flat apartment iat Residence Na poříčí in Frýdek - Místek. The flat has bedroom with living room and balcony. Kitchen is including all necessary appliances.

Price: rent apartment 11 500 CZK + apartment utility fee is 2 300 CZK (deposit is 25 000 CZK). Parking place is included. The apartment is available.

For more information please call or send email.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82736 Obec: Frýdek-Místek Ulice: Na Poříčí

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
email: phone:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 1+kk
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Odpad Kanalizace
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Ano
Užitná plocha m2 42
Celková podlahová plocha m2 42
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
Rok kolaudace 2020
Datum nastěhování 01.01.2022
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 2
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.