RE/MAX Centrum

Pronájem bytu 3+1, ul. Gen. Píky, Ostrava

Gen. Píky, Ostrava mapa
Cena u makléře
pronajato

Pronájem bytu 3+1, ul. Gen. Píky, Ostrava

Exkluzivně Vám nabízím krásný a prostorný byt 3+1 s klimatizací a lodžií o výměře 65 m2 v žádané lokalitě centra města. Prostorný byt je částečně vybavený a je možné v případě zájmu budoucího nájemníka apartmán ještě dále vybavit.

Byt má velmi příjemnou funkční dispozici, všechny pokoje jsou neprůchozí. Kuchyň včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči (varná deska, el. trouba, myčka nádobí, digestoř, lednice, mikrolvnná trouba) má také jídelní stůl s židlemi. Obývací pokoj s bodovým osvětlením je klimatizovaný a, je zde vstup za prosklenou lodžii. Všechny pokoje jsou neprůchozí. V hlavní ložnici je manželská postel, šatní skříně a pracovní místo. K dispozici je ještě další pokoje, který může sloužit jako dětský, nebo pracovna. V bytě je položena plovoucí podlaha v kombinaci s dlažbou a koberci. Koupelna má velkou rohovou vanu, hydromasážní sprchový kout, všude je keramický obklad a dlažba, WC je závěsné. Byt má ještě praktickou komoru s pračkou a další úložný prostor v podhledu na chodbě.

Okolní prostředí je klidné, s výhledem na zeleň, vše blízko. V bytě jsou úsporné zdroje, bezpečností 6-bodové dveře. Velmi klidný vchod, také po rekonstrukci. Byt se nachází ve skvělé lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v dosahu pěší chůze. V domě jaké instalován nový výtah! Pro bližší informace, a prohlídku prosím volejte.

Cena: pronájem 10 500,- Kč + služby 1 700,- Kč (voda + topení + výtah) celkem tedy 12 200,- Kč za měsíc + energie. Elektřinu, plyn, internet si podnájemník převádí na sebe. Kauce požadována pronajímatelem je 20 000,- Kč. Provize RK jeden nájem + DPH. Byt je volný ihned.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82626 Obec: Ostrava Ulice: Gen. Píky

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 3+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Částečně
Celková podlahová plocha m2 65
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
Datum nastěhování 01.11.2021
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 2
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je ulice