RE/MAX Centrum

Rodinný dům 5+1 + garáž + nová hospodářská budova v obci Opatovice

Opatovice mapa
Cena u makléře

Rodinný dům 5+1 + garáž + nová hospodářská budova v obci Opatovice

Rezervováno. Každý máme své sny o bydlení, o ideálním místu pro život. Pokud v těch Vašich stojí psáno "vilková čtvrť, vyvýšené místo, poslední řada domů na samém kraji zástavby, klid a soukromí, spíše malá obec než město", pojďme dál:

Tento rodinný dům 5+1 se zahradou zaručuje soukromí. V úrovni terénu je umístěna garáž s dílnou a sklep. V 1. patře chodba, dva pokoje (možno spojit), dále koupelna, oddělená toaleta, vstup do sklepa a dveře ven do zahrady. V mezipodlaží velký obývací prostor s krbem, jídelna se vstupem na východní malou terasu do zahrady. Dále kuchyně s komorou. Ve 2. patře jsou tři samostatné obytné místnosti: Pokoj se západní terasou, druhý pokoj (možno propojit), dále větší ložnice, druhá koupelna a opět samostatná toaleta. Vnitnří uspořádání domu vytváří příjemný dojem otevřeného prostoru v domě. Kompletní půdorys obytné části domu viz. přiložená virtuální prohlídka.

Na půdě je mnoho prostoru, cca 100 m2. Spíše než pro plnohodnotnou obytnou vestavbu využitelné pro uskladnění věcí. Nebo jako zajímavý "bunkr" pro děti, půda je totiž přístupná po venkovním žebříku.

Na pozemku dále stojí zděný objekt víceúčelové hodpodářské budovy o půdorysu luxusních 38 m2, původně lehká autodílna, tzn. pod úrovní terénu je montážní jáma a také velký "sklepní" prostor. Pod střechou další půda. Možnost úpravy pro velmi slušné zahradní bydlení.

RD je udržovaný, stavebně a konstrukčně bez vad. Kolaudace 1981, vše funkční, modernizace však bude vhodná. Okna dřevěná vyklápěcí, dvojskla. Rodinný dům je napojen na elektřinu, plyn, veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápění řeší plynový kotel z r. 1998 (poctivé litinové radiátory ve všech místnostech) a dvě krbová tělesa, ohřev vody bojler na plyn - obojí umístěno v samostatné části sklepních prostor. Přímo na jih orientovaná část střechy o ploše přibližně 50-60m2 se nabízí k instalaci alternativních zdrojů energie. Možnost velmi zajímavých dotací na budoucí rekonstrukci tohoto domu!

Jak z fotografií patrno, v celé zahradě kolem domu vysázeno mnoho dřevin, včetně plodících jabloní. Můžete si vybrat, co a jak zredukujete a co ponecháte. Každopádně se jedná o poslední řadu domů v zástavbě, takže na východním okraji zahrady je umístěna brána "do polí", a to doslova, včetně výhledu do přírody, mimo civilizaci.

V obci Opatovice je základní i mateřská škola, dětské hřiště, kultura, sport, obchod i restaurace etc. Koupání v zatopeném lomu má také své kouzlo. Dobrá lokace - do centra města Hranice 8km, autem jen pár minut. Když přidáte fakt dobrého spojení veřejnou dopravou, propojí se kouzlo malé obce s výhodami blízkosti většího města. Dálnice D1 pouhých 12 minut autem. V blízkém okolí jsou cyklostezky a spousta vedlejších silniček. Lázeňské město Teplice nad Bečvou jen 4 km. Opatovice leží přibližně ve středu spojnic měst Valašské Meziříčí, Bystřice pod Hostýnem, Kelč, Lipník nad Bečvou, Hranice a Přerov - všude blízko.
S financováním tohoto bydlení Vám velmi rádi pomůžeme - stačí zavolat.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 306-NP82792 Obec: Opatovice Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: phone: fullname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Ondřej Žalský
Ing. Ondřej Žalský
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: fname: lname: email:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Rodinný dům
Typ domu Patrový
Stav domu Dobrý
Voda Voda - dálkový vodovod
Orientace Sever, Jih, Východ, Západ
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Okraj obce
Vybaveno Částečně
Zastavěná plocha m2 125
Užitná plocha m2 190
Plocha parcely m2 804
Plocha balkónu m2 3
Počet balkónů 1
Plocha terasy m2 5
Počet teras 1
Plocha garáží m2 60
Počet garáží 2
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní Plot
Telekomunikace Telefon, internet
Topení Lokální plynové, lokální tuhá paliva
Doprava Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace Betonová, asfaltová
Plocha sklepa m2 15
Počet sklepů 1
Datum nastěhování 07.04.2023
Počet podlaží objektu 3
Číslo podlaží v domě
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 148/2007 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je obec